آموزش درست کردن حلوایی خوشمزه بصورت تصویری
آموزش درست کردن حلوایی خوشمزه بصورت تصویری
در این پست از سایت فان سرا به شما طریقه ی درست کردن حلوای را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
ه,انواع حلوای خوشمزه,حلوای شیر خوشمزه,طرز تهیه حلوای خوشمزه,طرز پخت حلوای خوشمزه,پخت حلوای خوشمزه
مواد لازم برای تهیه حلوا :
مواد لازم |
اندازه |
مقدار / کالری |
زعفران |
نصف قاشق مرباخوری |
100 گرم / 310 کالری |
شکر |
یک لیوان |
100 گرم / 400 کالری |
آرد گندم |
دو لیوان |
100 گرم / 360 کالری |
روغن مایع |
یک لیوان |
100 گرم / 900 کالری |
گلاب |
یک چهارم لیوان |
نامشخص |
آب |
یک لیوان سر خالی |
100 گرم / 0 کالری |
با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه سه بشقاب میوه خوری از ” حلوا “ خواهیم داشت.
مواد لازم برای تهیه حلوا :
یک لیوان شکر، معادل 240 گرم. دو لیوان آرد گندم، جمعاً معادل 240 گرم
نصف قاشق مرباخوری زعفران
یک چهارم لیوان گلاب، معادل 50 گرم. یک لیوان روغن مایع، معادل 200 گرم
روش تهیه حلوا :
*. آکاایران : یک لیوان روغن را در یک ماهیتابه تفلون ریخته، روی شعله متوسط قرار می دهیم.
*. دو لیوان آرد را کم کم با یک الک در روغن ریخته مرتب هم می زنیم. 10 الی 15 دقیقه آن را تفت داده.
*. هم می زنیم تا رنگ آرد کمی قهوه ای شود و خامی آرد گرفته شود (بوی حلوا در می آید).
*. هر چه رنگ آرد قهوه ای پررنگ تر شود، در نهایت حلوای تیره تری خواهیم داشت.
*. یک لیوان سر خالی آب، یک لیوان شکر و نصف قاشق مرباخوری زعفران آسیاب شده را در یک قابلمه ریخته.
*. روی شعله گذاشته، هم می زنیم تا به جوش آید. سپس شعله را خاموش کرده، یک چهارم لیوان گلاب اضافه می کنیم.
*. شعله زیر آرد را خاموش کرده، محلول آب و شکر را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم تا زمانی که حلوا یکدست شود.
*. سپس شعله را روشن کرده، به هم زدن ادامه می دهیم تا زمانی که حلوا به ماهیتابه نچسبد و اصطلاحاً حلوا روغن بیندازد.
*. در این موقع شعله را خاموش کرده، حلوا را در ظرف کشیده و روی آن را صاف می کنیم.
*. با نوک قاشق یا ته قاشق می توان حلوا را تزئین کرد.
*. می توان به جای آب و زعفران، در حلوا شیر و زعفران (با دو قاشق شکر کمتر) ریخت و حلوای زردرنگ به دست آورد.
*. سپس آن را به قطر یک سانت روی یک کیسه فریزر پهن کرد و با نوک چاقو شکل گلبرگ درآورده، روی حلوای تیره را تزئین کرد.
*. بنا بر ذائقه های مختلف، حلوا را می توان تیره یا روشن تهیه نمود و به شکل های مختلف تزئین کرد.
کالری موجود در حلوا :
*. مقدار کالری موجود در کل حلوا حدودا 3600 کیلوکالری می باشد.
*. مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوه خوری حلوا حدودا 1200 کیلوکالری می باشد.
*. مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری حلوا حدوداً 110 کیلوکالری می باشد.
*. مقدار کالری موجود در یک قاشق مرباخوری حلوا حدوداً 40 کیلوکالری می باشد.
خواص زعفران :
*. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.
منبع: آکاایران