سایت تفریحی سرگرمی فان سرا

پورتال اینترنتی فان سرا

سایت تفریحی سرگرمی فان سرا

پورتال اینترنتی فان سرا

آموزش تهیه باقلوای خرما و گردو

فاطمه حاتمیان | شنبه, ۱۶ آبان ۱۳۹۴، ۰۹:۵۱ ب.ظ | ۰ نظر

آموزش تهیه باقلوای خرما و گردو

طرز تهیه باقلوای خرما و گردو

مواد لازم:

  •  خمیر یوفکا باقلوا: 30 ورق 10×20
  •  خرما: 30 عدد
  •  گردو: 8 عدد
  •  کره: 50 گرم
  •  شربت قوام آمده: به میزان لازم
  •  روغن مایع: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •  پودرپسته: به میزان لازم برای تزئین

 

 


روش تهیه :

ابتدا ورق‌های یوفکا را به ابعاد 10×20 سانتی‌متر تقسیم کرده سپس هر گردو را به 4 قسمت تقسیم می‌کنیم. خرماها را از هسته گرفته و میان آن‌ها را یک‌چهارم از یک گردو قرار می‌دهیم.

 

خرمای مغزدار را یک طرف خمیر گذاشته از 2 طرف لای خرما تا می‌کنیم و خرما را لوله می‌کنیم تا خمیر تمام شود. کمی کره به انتهای خمیر می‌زنیم و آن را می‌چسبانیم تا باز نشود.

 

رول‌های آماده شده را داخل ظرفی مناسب که در فر بگذاریم می‌چینیم، باقی مانده کره را ذوب کرده و با روغن مایع مخلوط می‌کنیم و روی مواد می‌ریزیم، باقلواها را به مدت 20 تا 25 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایممی‌پزیم. پس از پخت روی تمام باقلواها شربت می‌ریزیم و با پودر پسته تزئین می‌کنیم.

منبع: parsnaz.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
Autosurf Websyndic >